Despre noi

Compania Luna Tour
Despre noi Luna Tour
Calator de profesie, cu familia Luna Tour Calator de profesie, cu familia Luna Tour
Dincolo de a fi o afacere, Luna Tour este o familie, una unde vocatia s-a transmis din generatie in generatie, iar placerea de a strabate lumea din confortul unui autocar performant s-a transformat, peste ani si ani, intr-o agentie de transport international de persoane, gata sa ofere, la randu-i, satisfactie clientilor sai. Facem ce ne place, iar pasiunea aceasta pentru o profesie libera prin excelenta s-a concretizat intr-un business in cadrul caruia profesionalismul e cuvantul de ordine si pentru cel care ofera, si pentru cel care primeste. A da celuilalt ceea ce-ti place, la randu-ti, cel mai mult, iata o dovada de pretuire pentru client, dar si o garantie a respectului fara de care o astfel de relatie nu s-ar putea fructifica in parametrii care ne-au consacrat in cei 20 de ani de cand calatorim impreuna pe drumuri stiute si nestiute din lume. In Italia, Anglia sau Germania, in Belgia, Austria sau Norvegia mergem pretutindeni cu bucuria calatorului caruia-i sade bine cu drumul, pastrand, in acelasi timp, meseria la ea acasa. Iar asta se oglindeste in placerea clientilor de a bate, impreuna cu noi, drumurile lumii, la fel de mare, daca nu peste cea a ajungerii in conditii de maxima siguranta si confort sporit la destinatie. Implicati trup si suflet in ceea ce facem, suntem preocupati de a performa si de a ne mentine acolo, tinand la niste standarde de calitate care sa ne faca mandri ca va avem calatori in autocarele noastre, care sa va faca cinste ca ati intrat in familia Luna Tour. Pastrand cate ceva din multumirea fiecarui client si avand satisfactia lucrului bine facut, am mers de fiecare data mai departe cu dorinta de inovare, de adaptare si de mai bine, perfectionandu-ne calitatile care ne-au consacrat pe piata si depasind plafonarea careia risti sa-i pici in plasa cand rutina si anii multi de munca iti stau in spate. Noi am ales sa le transformam toate acestea in experienta care ne da valoare muncii si ne impune pe piata, valorificandu-ne si optimizadu-ne potentialul. Si pentru ca totul in viata este o alegere, noi am optat fara ezitare sa tinem pasul cu actualitatea, apeland la tehnologii de ultima generatie, investind astfel in calitatea mijloacelor care sa ne duca departe si sa ne mentina acolo. De ce? Pentru ca ne respectam meseria si ne pasa de siguranta ta, a familiei tale, a prietenilor tai, a cunostintelor sau a semenilor dragi tie. Constienti, pe de alta parte, ca omul e, pana la urma, cel mai important capital, am decis sa intarim blazonul Luna Tour, punand pret pe dezvoltarea, specializarea, valorificarea si recompensarea corespunzatoare a resurselor din acest sector, fara de care n-am fi acea mare familie al carei concept a stat la baza infiintarii unei companii ambitioase, in continua ascensiune, tinzand spre varf tocmai ca sa ramana acolo.
Performanta crescuta prin inovare si investitii adaptate cerintelor pietii Performanta crescuta prin inovare si investitii adaptate cerintelor pietii
Poate ca certitudinile nu exista sau sunt greu de atins. Insa cand e vorba despre performanta si calitate, pasiunea, competenta, implicarea si munca sunt, indiscutabil, garantii. Asa e si cu Luna Tour. Mai mult decat o afacere sau o simpla agentie de calatorie care te trimite in lume cu autocarul, e o idee care s-a nascut din placerea lucrului bine facut, din priceperea transmisa din generatie in generatie, din pasiune pentru calatorie, pentru libertate, pentru iesire, pentru largirea de orizonturi. Ca o carte, orice drum iti deschide perspective, te invata cate ceva, te imbogateste. Din toate cate le-am facut, noi am asimilat experienta si cunostinte pe care le-am valorificat in relatia cu cei pe care i-am dus cu noi, constienti ca e important sa ai si cu cine face treaba, si cu ce. Am investit in mijloace, am castigat incredere si, treptat-treptat, am devenit cu totii o mare familie, unde am invatat respectul, pretuirea si fata de cei pe care il ducem in lume, si pentru angajati. Iar aceasta implicare de suflet e cea care face diferenta, e cea care te face sa te simti acasa, la Luna Tour, desi cu noi esti mai mereu pe drumuri. Asa cum ii sade bine oricarui calator de profesie. Calatorie placuta!
Luna Tour “Acordam prioritate calatoriei tale”.
Semnatura Luna Tour

REZERVARI AUTOCAR ANGLIA ROMANIA