1 cursa autocar saptamanala Romania-Goteborg. Transport persoane si colete pe ruta Romania-Goteborg si retur.

Iti garantam siguranta, confort si preturi accesibile

Avem 15 ani de experienta in transportul international.

Coletarie

Fie ca alegi sa calatoresti cu noi, fie ca doar trimiti colete celor dragi vei fi intotdeauna multumit. Coletele le poti preda/primi de la una din AGENTIILE Luna Tour sau direct de la sofer.

Beneficii

Benefiicile incluse in pretul biletului sunt: acces WIFI, acces prize 220 V, ghid la dispozitie pe tot parcursul calatoriei, transport gratuit al unui bagaj de mana si al unui bagaj la cala in limita a 40 de kilograme, pret redus cu 50% pentru copiii sub 15 ani.

Avion sau autocar?

Cauti un mijloc de transport pana la Goteborg, atunci autocarul Romania-Goteborg al Luna Tour este alegerea ideala. Calatoria este mai rapida decat te astepti si pe parcursul calatoriei ai ocazia sa admiri obiective turistice pe care altfel nu le-ai putea vedea daca alegi calatoria cu avionul.

Pretul calatoriei

Sa nu omitem pretul, care este unul mult mai bun decat in cazul calatoriei cu avionul. Te asiguram ca nu urmarim un profit excesiv si ne dorim ca tu sa te simti ca un client care a fost corect tratat de catre compania noastra.

Plecarea dinspre Romania spre Goteborg

Plecarea dinspre Romania spre Goteborg se face in fiecare JOI din statiile si conform unui orar bine stabilit pe care il puteti consulta accesand pagina ORARUL PLECARILOR DINSPRE ROMANIA SPRE SUEDIA

Anca iti raspunde!