Termeni si conditii campanie fidelizare

Termeni si conditii referitoare la “Oferte, Cupoane si Reduceri Bilete Autcar”

1. Organizatorul Campaniei “Oferte, Cupoane si Reduceri Bilete Autcar” este SC Luna Tour SRL, detinator al www.lunatour.ro. Compania Luna Tour este, de asemenea, sponsorul acestor campanii.

2. Scopul principal al campaniei este acordarea de cupoane de reducere si organizarea de oferte promotionale.

3. Atat in cazul cumparaturilor online cat si telefonic sau prin partenerii Luna Tour, nu se poate reveni asupra reducerii aplicate sau schimbarea ofertei.

4. Durata campaniei Reducere Bilete Autcar” este echivalenta cu perioada de valabilitate a cupoanelor de reducere acordate si va fi precizata pe fiecare cupon de reduceri.

5. Organizatorul campaniei isi rezerva dreptul de a suspenda sau amana oricand aceasta campanie, indiferent de motive.

6. Cupoanele de reducere se aplica cumparaturilor de servicii turistice eligibile si vor fi specificate pe fiecare cupon de reducere. Produsele pot fi:

a)Bilete de autocar
b)Transport colete
c)Orice alte servicii turistice specific precizate in campanie

7. Cuponul de reducere poate fi folosit doar la achizitionarea de produse oferite de Luna Tour.

8. Cuponul de reducere poate fi folosit pentru produsul/serviciul pentru care este eligibil doar prin furnizarea in timpul procesului de rezervare a codului unic de identificare.

9. Cupoanele de reducere pot fi folosite la rezervarile efectuate prin telefon la Call Center-ul Luna Tour sau la rezervarile efectuate online pe site-ul web www.lunatour.ro

10. Clientilor Luna Tour, care fac rezervari prin intermediul Call Center-ului sau al site-ului www.lunatour.ro si care furnizeaza codul unic de identificare al cuponului, li se va acorda un discount.

11. Discountul este oferit in urmatoarele conditii:

a) Valoarea discount-ului este cea stabilita pe campanie(scris sau online);
b) Discountul poate fi acordat doar in perioada de valabilitate a cuponului de reducere;
c) Discountul este aplicat doar la valoarea specificata a cumparaturii(daca este cazul);
d) Discountul poate fi exprimat ca suma fixa sau procent din valoarea cumparaturii;
e) in cazul cupoanelor de reduceri pentru “Familie”, discountul se aplica pentru rezervari cu doua sau mai multe persoane;
f) Discountul mai poate avea alte reguli de valabilitate clar precizate per campanie.

12. Fiecare cupon de reducere poate fi folosit o singura data sau de un numar de ori exprimat pe fiecare cupon in parte.

13. Ofertele de reduceri(cupoanele) pot fi folosite o singura data in cadrul unei cumparaturi/rezervari (cu exceptia cazurilor clar mentionate in acest sens) si nu pot fi combinate cu alte promotii/oferte sau alte cupoane.

14. Anumite campanii de reduceri la biletele de autocar se aplica exclusiv doar pentru clientii fideli Luna Tour.

15. Campaniile de reduceri la biletele de autocar ce implica “Euro Cadou” se refera la aplicarea acelei reduceri din costul standard al biletului de autocar.

16. Ofertele promotionale la campania “APLIC PENTRU RETUR” presupun sa calatoresti in prealabil cu compania Luna Tour si sa te inscri in campanie(inscriere gratuita) iar in termen de 90 de zile de la data calatoriei daca te intorci tot cu Luna Tour ai bonus de fidelitate de 20 EURO.

17. Este interzisa vanzarea cuponului si folosirea cuponului sub un nume fals, precum si transmiterea cuponului.

18. Anumite oferte pot fi descoperite doar online si le primesc cei care s-au inscris cu adresa de email pentru a primi reducerile exclusiviste Luna Tour.

Pentru nelamuriri va rugam sa ne contactati.